Swissotel logo koduleht

Шеф-повар
(Банкеты и завтраки)

Usume, et maailm on parem paik, kui hoiame kokku. Seetõttu paneme rõhku sellele, mis meid ühendab, mitte sellele, mis meid lahutab. Me hindame kogu maailma mitmekesisust ja suhtume austusega kõikidesse kultuuridesse. Tõeline side tekib inimeste südamest südamesse ühendamise kaudu. Meie eesmärk on luua tugevaid ühendusi südamest südamesse.

Swissotel

Töö kirjeldus:

Peamine tööülesanne on kvaliteetse toidu valmistamine hotelli mitmekülgses konverentsikeskuses.

Konverentsikeskuse köögi juhtimine, sh uute menüüde loomine.

Toorainekulude analüüs ja planeerimine.

Toiduohutuse nõuete täitmine osakonnas.

Meeskonna töö planeerimine ja juhtimine.

Sobid ideaalselt kui:

  • Sul on Шеф-поваром ametikogemus ja oskused suurte ürituste toitlustamisel.

  • Juhtimisoskus, positiivne suhtumine ja lahenduskeskne lähenemine.

  • Вы хорошо владеете английским и эстонским языками. Знание других языков - существенный плюс.

  • Huvi uute ideede katsetamiseks ja enda proovile panemiseks.

Pakume sulle:

Töökohta klientide poolt hinnatud rahvusvahelises ettevõttes.

Ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi ja sportimisvõimalust.

Staažist tulenevat lisapuhkust ning täiendavat tervisekindlustust.

Lisaks võimalust täiendada Академии Accor õppeprogrammide kaudu ning võimalust areneda ülemaailmses hotelliketis.

ru_RURU