Swissotel logo koduleht

Peakokk
(Chef de Cuisine Banqueting & Breakfast)

Meie usume, et maailm on parem paik kui hoiame kokku. Seepärast pöörame me tähelepanu sellele, mis meid liidab ja mitte sellele, mis meid üksteisest lahutab. Kogu meid ümbritseva maailma hoidmine on meile oluline – me väärtustame mitmekesisust ja suhtume austusega kõikidesse kultuuridesse. Tõeline side tekib inimeste vahel südamete kaudu. Südamest südamesse ühenduste loomine ongi meie eesmärk.  

Swissotel

Põhilised Tööülesanded:

  • Hotelli konverentsikeskuse ja hommikusöögi köögi juhtimine;
  • Uute menüüde loomine;
  • Toorainekulude analüüs ja planeerimine;
  • Toiduohutusest tulenevate nõuete täitmine osakonnas;
  • Meskonna töö planeerimine ja juhtimine.

Oled Meie Inimene, Kui sul on:

  • Töökogemus Chef de Cuisine ametikohal ja suurte ürituste toitlustuskogemus;
  • Juhtimisoskus ja positiivne ning lahendustele suuntud suhtumine;
  • Hea eesti ja inglise keele oskus;
  • Soov katsetada ja proovida uusi ideid ja panna ennast proovile.

Meiega saad:

  • Väljendada oma loomingulisust ning olla osa rahvusvahelisest meeskonnast;
  • Kasutada omatöötaja soodustusi;
  • Staažist tulenevat lisapuhkust;
  • Täiendada ennast Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning areneda;
  • Tasuta jõusaali kasutamine igapäevaselt ajavahemikus 09:00 – 16:30;
  • Töötada rutiinivabas ja sõbralikus keskkonnas – ükski päev ei ole sama!
etET