Swissotel logo koduleht

Horisont restorani juhataja

Meie usume, et maailm on parem paik kui hoiame kokku. Seepärast pöörame me tähelepanu sellele, mis meid liidab ja mitte sellele, mis meid üksteisest lahutab. Kogu meid ümbritseva maailma hoidmine on meile oluline – me väärtustame mitmekesisust ja suhtume austusega kõikidesse kultuuridesse. Tõeline side tekib inimeste vahel südamete kaudu. Südamest südamesse ühenduste loomine ongi meie eesmärk.  

Põhilised Tööülesanded:

  • Horisont baari ja restorani igapäevase töö organiseerimine, meeskonna juhtimine ja koolitamine;
  • Vastudada, et iga külaline saaks parima teeninduse ja meeldejääva restoranikogemuse;
  • Osaleda eelarve koostamisel, kulude kontrollis, inventuuride läbiviimisel;
  • Hoolitseda restorani juhtimise administratiivpoole eest.

Oled Meie Inimene, Kui sul on:

  • Kogemus toitlustuses juhtival positsioonil vähemalt 2 aastat, kogemus Fine Dining restoranis on suureks eeliseks;
  • Eesti- ja inglise keele oskus heal tasemel;
  • Hooliv suhtumine klientidesse ja soov pakkuda parimat teenindust;
  • Multifunktsionaalsus ning paindlikkus, valmisolek töötada graafiku alusel, sh nädalavahetustel.

Meiega saad:

  • Töötada rutiinivabas ja sõbralikus esmaklassi restoranis;
  • Õppida kogenud professionaalidelt ning areneda ülemaailmses hotelliketis;
  • Kasutada omatöötaja soodustusi;
  • Staažist tulenevat lisapuhkust.
etET