Swissotel logo koduleht

Peakokk
(Chef de Cuisine Banqueting & Breakfast)

Usume, et maailm on parem paik, kui hoiame kokku. Seetõttu paneme rõhku sellele, mis meid ühendab, mitte sellele, mis meid lahutab. Me hindame kogu maailma mitmekesisust ja suhtume austusega kõikidesse kultuuridesse. Tõeline side tekib inimeste südamest südamesse ühendamise kaudu. Meie eesmärk on luua tugevaid ühendusi südamest südamesse.

Swissotel

Töö kirjeldus:

Peamine tööülesanne on kvaliteetse toidu valmistamine hotelli mitmekülgses konverentsikeskuses.

Konverentsikeskuse köögi juhtimine, sh uute menüüde loomine.

Toorainekulude analüüs ja planeerimine.

Toiduohutuse nõuete täitmine osakonnas.

Meeskonna töö planeerimine ja juhtimine.

Sobid ideaalselt kui:

  • Sul on Chef de Cuisine ametikogemus ja oskused suurte ürituste toitlustamisel.

  • Juhtimisoskus, positiivne suhtumine ja lahenduskeskne lähenemine.

  • Räägid hästi eesti ja inglise keeles.

  • Huvi uute ideede katsetamiseks ja enda proovile panemiseks.

Pakume sulle:

Töökohta klientide poolt hinnatud rahvusvahelises ettevõttes.

Ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi ja sportimisvõimalust.

Staažist tulenevat lisapuhkust ning täiendavat tervisekindlustust.

Lisaks võimalust täiendada Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning võimalust areneda ülemaailmses hotelliketis.

etET